Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle

Anasayfa           Atatürk          Öğrenci Portalı         İletişim          Ziyaretçi Defteri         Fotoğraf Galerisi         E-Posta Giriş         Sitene Ekle         Arşiv          Rss

Araklı Anadolu Öğretmen Lisesi Resmi Web Sitesi
 Kategoriler

Gerekli Evraklar
Kulüp Evrakları
Gezi Yapmak İçin Gerekli Evraklar
Parasız Yatılılık Başvuru Evrakları
Evci İzni Gerekli Belgeler
Evci İzin Dilekçesi
Dershane İzin Dilekçesi
Pansiyon İzin Dilekçesi

Milli Eğitim Bakanlığı

Milli Eğitim Bakanlığı Birimleri
Öğretmen Yetiştirme ve Gel. G. M.
Yenilik ve Eğitim Tek. G. M.
Avrupa Birliği ve Dış İliş. G. M.
Okuliçi Bed. Eği. Spor ve İzc. D. B.
Ortaöğretim G. M.
İnsan Kaynakları G. M.

MEBBİS
MEB Bilişim Sistemleri

EOKUL
E-OKUL

T.C. Resmi Gazete

Trabzon Valiliği

İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü

Kaymakamlık
Araklı Kaymakamlığı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Gizlilik Politikası

Araklı Anadolu Öğretmen Lisesi Resmi Web Sitesi sitesi olarak kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyuyor ve sitemizde geçirdiğiniz süre zarfında bunu sağlamak için çaba sarfediyoruz. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili açıklamalar aşağıda açıklanmış ve bilginize sunulmuştur.
Kayıt Dosyaları
Birçok standard web sunucusunda olduğu gibi http://www.arakliogretmenlisesi.k12.tr'de istatistiksel amaçlı log dosyaları kaydı tutmaktadır. Bu dosyalar; ip adresiniz, internet servis sağlayıcınız, tarayıcınızın özellikleri, işletim sisteminiz ve siteye giriş-çıkış sayfalarınız gibi standard bilgileri içermektedir. Log dosyaları kesinlikle istatistiksel amaçlar dışında kullanılmamakta ve mahremiyetinizi ihlal etmemektedir.Ip adresiniz ve diğer bilgiler, şahsi bilgileriniz ile ilişkilendirilmemektedir.

Dış Bağlantılar
http://www.arakliogretmenlisesi.k12.tr sitesi, sayfalarından farklı internet adreslerine bağlantı vermektedir. http://www.arakliogretmenlisesi.k12.tr link verdiği, banner tanıtımını yaptığı sitelerin içeriklerinden veya gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir. Burada bahsedilen bağlantı verme işlemi, hukuki olarak “atıfta bulunma” olarak değerlendirilmektedir.

Takvim
24  Şubat 2018
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz

Ziyaretçi İstatistikleri

Online : 1
 Bugün : 6
 Dün : 41
 Toplam : 139205
 Ip No : 54.144.84.155

Comenius Projemiz | Okulumuz | Almanya Buluşması | Polonya Buluşması | Türkiye Buluşması | İtalya Buluşması | Duyurular | Sonuç | Gizlilik Politikası

© Copyright - 1990-  Araklı Anadolu Öğretmen Lisesi Resmi Web Sitesi - Tüm Hakları Saklıdır.

0,36 saniye.